Jump to content

Toggle General Forum General Forum

  Forum Stats Last Post Info

Announcements

Site news and announcements.

  • 1 topics
  • 0 replies
New User Registrations - last post by Dexter

Support


  1. Plugins,
  2. Templates,
  3. Modifications,
  4. Requests,
  5. Bugs,
  6. Third party scripts & resources

  • 881 topics
  • 5,915 replies
New Tab With Iframe - last post by bany1993

Toggle Other Other

  Forum Stats Last Post Info

Introduction

Introduce yourself.

  • 34 topics
  • 124 replies
Hello From Peru - last post by Cinema

General talk

Talk about random stuff.

  • 104 topics
  • 657 replies
Translators Needed - last post by VanDaddy

Toggle shoutbox Shoutbox

Shoutbox is for chat only, spammers will be banned. Be nice and help your fellow users.
VanDaddy: support@tvss.co, atc: atc@tvss.co, amberleaf: amberleaf@tvss.co

@  TVMF : (02 September 2014 - 06:06 PM) something didnt transfer correctly or try reinstallin imdb files
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:06 PM) eh i'd rather not my site has finally kind of faded out of here
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:07 PM) i used to get hacked and copied pretty regularly in this forum unfortunately
@  atc : (02 September 2014 - 06:07 PM) ok np, it would not help much anyway beacuse it does not grabb anything
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:07 PM) which files are imdb files?
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:07 PM) imdb.class
@  atc : (02 September 2014 - 06:08 PM) y
@  atc : (02 September 2014 - 06:08 PM) probably some more
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:08 PM) TVMF said to try reinstalling them
@  atc : (02 September 2014 - 06:09 PM) someone with good knowlige needs to accsess your server to see whats going on
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:09 PM) didn't work
@  atc : (02 September 2014 - 06:09 PM) well you can try
@  atc : (02 September 2014 - 06:09 PM) oh
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:09 PM) how can I access the slow_querey_log in ssh, cpanel, or whm
@  atc : (02 September 2014 - 06:10 PM) Did u talk to Van
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:10 PM) he hasn't been around
@  atc : (02 September 2014 - 06:10 PM) http://www.a2hosting...ry-log-in-mysql
@  atc : (02 September 2014 - 06:11 PM) I just found it , it may give u hint
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:12 PM) i think it was only one file the imdb class file in the include folder.
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:13 PM) naw that didn't help
@  atc : (02 September 2014 - 06:14 PM) search google how to run the command
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:16 PM) i've already got it enabled
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:16 PM) i want to know how to actually get the report
@  atc : (02 September 2014 - 06:17 PM) I need to put my kids to bed be back soon
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:18 PM) i'm like lost here idk how this can work on one server and not on the other which has everything migrated
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:20 PM) got the log :)
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:29 PM) lol i should say i now know where it is but i can't access it for some reason this is really pissing me off
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:30 PM) ? which file
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:32 PM) i got it :) the slow query log
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:37 PM) still nothing there, there is no issue with the imdb on that end
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:37 PM) i just don't get it but it sucks cause none of my crons will run thru cause of this
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:37 PM) they stall on grabbing the first image
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:38 PM) thats weird try getting van to help
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:39 PM) yea hopefully he's around soon
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:39 PM) thetvdb.com and moviedb.org :)
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:40 PM) do u have another server u can try it on
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:43 PM) yea it works fine on the other server that's why i don't get it
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:43 PM) i have 2 servers i migrated from one to the other, so everything is the exact same and for some reason new server just will not grab images, it will grab anything else but not images
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:45 PM) i was gonna say trying reinstalling the the mbstring but u said evrything else work does that insludes the grabbers for the movies links and episodes links
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:45 PM) yea literally EVERYTHING other than grabbing images is 100% working
@  TVMF : (02 September 2014 - 06:48 PM) ur having issues and i have one issue also but with the autoembed when i run it thru ssh manully i get this No database selectedroot@server
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:55 PM) edit your vars.php file
@  Anonymous : (02 September 2014 - 06:55 PM) it's gotta be something in there cause that's what pulls the smarty tags for the autoembed
@  atc : (02 September 2014 - 07:14 PM) Im back..we still on same page or did we turn lol
@  Anonymous : (02 September 2014 - 07:18 PM) lol i'm still on it
@  Anonymous : (02 September 2014 - 07:18 PM) and can't find a solution
@  atc : (02 September 2014 - 07:20 PM) ah m8
@  atc : (02 September 2014 - 08:28 PM) @Peryl Im still holding your beer & now it taste crap..lol
@  atc : (02 September 2014 - 08:38 PM) lol I got 583525 views on Simpsons, ppl like it AlOt
@  bany1993 : (02 September 2014 - 11:51 PM) need some help, http://forum.tvss.co...ab-with-iframe/

Recent Topics

Latest Files

Recently Added Tutorials

 
  • 8,446 Total Posts
  • 840 Total Members
  • Robertka Newest Member
  • 549 Most Online

62 users are online (in the past 15 minutes)

1 members, 61 guests, 0 anonymous users   (See full list)


Google, bany1993, Bing